DUKS Fejemaskiner i høj kvalitet

Hos INTHO finder du et stort udvalg af DUKS fejemaskiner i forskellige størrelser, så der er givetvis også den fejemaskine, som matcher dit behov.

Vores kunder tæller blandt andet kommuner, som bruger en fejemaskine til renholdelse af veje, og landbrug overalt i Midtjylland - herunder i Silkeborg og Aarhus.

Fejemaskine i rendyrket dansk kvalitet

Vi er en 100 procent dansk fabrik, som udelukkende forhandler danskproducerede og -designede produkter, for det er den eneste måde, hvorpå vi kan sikre den høje kvalitet i vores fejemaskine, der er grundstenen for vores virksomhed.

Det handler for os ikke om at være billigst, men om at sælge fejemaskiner til den rigtige pris, som bliver en god investering for vores kunde.

Se udvalget af fejemaskiner fra DUKS

På billederne herunder kan du se et udpluk af de fejemaskiner, vi tilbyder. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os om en fejemaskine, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.

Vi kan træffes på telefon 86 87 09 44 eller 86 87 73 00, ligesom du også kan skrive til os via vores kontaktformular på vores kontaktside her på hjemmesiden eller via vores e-mail: intho@mail.dk.

​Søger du noget specielt ?

​Udfyld formularen nedenfor, og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig med dit ønske. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firmaoplysninger​

​Maskinfabrikken Intho A/S

CVR: 27231268

Kontaktinfo

Telefon: 86 87 09 44 / 86 87 73 00

​​E-mail: intho@mail.dk