​Grisevogn til transport af grise

​Har du brug for en grisevogn til transport af dine grise, tilbyder vi vogne i forskellige størrelser til unikke behov til landmænd i Midtjylland. Der kan være mange årsager til behovet for en grisevogn til landbrug, og de anvendes typisk til at transportere grise i store mængder.

Gennem mange år har vi specialiseret os i grisetransport og fremstilling af grisevogne til de danske landmænd. Vi repræsenterer høj kvalitet og stor faglighed, og vi kan fremstille alle slags kreaturvogne efter særlige behov og forespørgsler. Har du brug for en kreaturvogn til dine dyr, klarer vi opgaven.

Unik grisevogn på bestilling

Vi tilbyder mange forskellige modeller og typer af grisevogne, som imødekommer langt de fleste behov. Vores vogne skiller sig ud på den høje kvalitet, robusthed og holdbarhed, hvorfor vi sikrer en driftssikker grisevogn, der kan holde i mange år.

Alt er unikt lige fra design til fremstilling, som foregår på eget værksted i Midtjylland. Det er 100 % dansk produktion i alle led - uanset hvilken grisevogn du har brug for. 

Vi tilbyder flere typer vogne til kreaturkørsel

Skal du bruge en grisevogn eller anden vogn til kørsel af kreaturer? Vi tilbyder følgende typer til konkurrencedygtige priser:

  • Kreaturvogn S 500-1200
  • Kreaturvogn HY
  • Kreaturvogn FH
  • Kreaturvogn KS
  • Tipvogne
  • Transportkasse.

Få et godt tilbud på din grisevogn - kontakt os på telefon 86 87 09 44 / 86 87 73 00 eller skriv til e-mail intho@mail.dk.

​Søger du noget specielt ?

​Udfyld formularen nedenfor, og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig med dit ønske. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firmaoplysninger​

​Maskinfabrikken Intho A/S

CVR: 27231268

Kontaktinfo

Telefon: 86 87 09 44 / 86 87 73 00

​​E-mail: intho@mail.dk